Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (2024)

El modding sempre ha estat un aspecte primordial de la comunitat de videojocs. Alguns desenvolupadors limiten els jugadors a modificar i revisen completament lexperiència existent. Mentrestant, Bethesda, desenvolupadors del famós RPG Fallout 4, dóna als seus jugadors hardcore la llibertat d'explorar la seva addició artística. També és una de les raons importants per les quals Fallout 4 encara està picant a la comunitat de jugadors de RPG fins ara. Els jugadors estan experimentant contínuament amb diferents jugades i mods per condimentar les coses a Fallout 4 i obtenir la millor experiència repetidament. Al mateix temps, busquen que Fallout 4 ENB reviseu les imatges per millorar els aspectes realistes del joc.

Fallout 4 ENB és una famosa addició a la comunitat de modding que millora les imatges i els aspectes de joc del joc. El llançament inicial de Fallout 4 va ser copejat per una bona quantitat de crítiques, principalment relacionades amb la perspectiva caricaturesca de les imatges. Mentrestant, amb la disponibilitat de mods i la llibertat oferta pels desenvolupadors, els jugadors ara poden ampliar els límits de les imatges per aprofitar al màxim la seva experiència de joc.

Avui dia hi ha un munt de mods ENB disponibles en línia que pots descarregar i instal lar al teu joc base. No obstant això, amb nombrosos ENB disponibles a múltiples fòrums en línia, els jugadors sempre lluiten per trobar un mod segur i efectiu que satisfaci les seves necessitats de joc. Si tu també ets un d'aquests jugadors, aleshores no et preocupis. Aquesta guia inclou tots els detalls que necessites saber sobre ENB a Fallout 4. Dit això, hi entrem directament.

Lectura similar: Fallout 4 millors mods meteorològics

Índex

  1. Què és Fallout 4 ENB?
  2. Com instal·lar Fallout 4 ENB?
  3. Fallout 4 Millor ENB
  4. Com desinstal·lar ENB a Fallout 4?
  5. paraules finals

Què és Fallout 4 ENB?

ENB o Enhanced Natural Beauty és un mod gràfic per a Fallout 4 que afegeix nous scripts i mòduls al teu joc base. L'objectiu final de l'ENB és millorar els gràfics de Fallout 4 amb nous efectes de postprocessament. El mod va ser creat per un modder gràfic hardcore Boris Vorontsov i encara està actualitzant l'ENB per a Fallout 4. No només això, sinó que el mod també està disponible per a Skyrim, Oblivion i GTA V.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (1)Fallout 4 ENB

Aquest mod ENB afegeix nous ajustaments preestablerts per sobreescriure configuracions per a les il·luminacions, ombres i efectes postprocessals del joc vainilla. D'aquesta manera, els jugadors poden assolir noves capacitats gràfiques del joc que es veuen realistes i promouen elements de joc desafiadors. Per exemple, alguns mods d'ENB milloraran els efectes de gra de boira o pluja que desafiaran els jugadors a lluitar contra les onades de Ghouls salvatges en el joc.

Troba l'Alien Blaster i aprèn més sobre els Aliens a Fallout 4!

A més, aquest mod està disponible només per a jugadors de PC. Això vol dir que has de tenir una màquina robusta per complir amb els requisits del tipus d'ENB que instal·lis a Fallout 4 per obtenir el joc més fluid. Ara que saps què és ENB, analitzem com pots instal·lar els mods a Fallout 4.

Com instal·lar Fallout 4 ENB?

Instal·lar un ENB pot ser una mica complicat. Especialment treballar al voltant de la biblioteca de jocs és la part més arriscada i desafiant. Però no necessàriament ha de ser complicat. Tot el que necessites fer és seguir aquests passos per instal·lar el teu mod ENB sense bloquejar el joc ràpidament. El primer és el primer, necessitareu Winrar o 7zip instal·lat al vostre PC per evitar problemes d'instal·lació. Quan confirmeu aquest programari d'instal·lació, podeu continuar.

Instal·lar Mod Organizer 2

El primer que faràs és instal·lar Mod Organizer 2, la darrera versió del mod organizer. Aquest programari és essencial per organitzar tots els mods i complements que introduiràs al teu joc base. A més, t'ajudarà a identificar quins mods estan instal·lats actualment al teu joc. Segueix això enllaç per descarregar Mod Organizer 2 al vostre PC. Després de la descàrrega, podeu instal·lar Mod Organizer 2 i executar-lo per afegir el joc a aquest programari.

Afegir Fallout 4 a Mod Organizer 2

A continuació, haureu d'afegir Fallout 4 a Mod Organizer. Per això, haureu d'obrir l'Administrador d'instàncies des del menú Mod Organizer. Això mostrarà una nova pantalla emergent on seleccioneu Crear una instància global. A la següent finestra emergent, se us mostraran tots els jocs instal·lats al sistema.

Pots seleccionar Fallout 4 i prémer següent per afegir el joc base i preparar-lo per a ENB. Un cop hagueu acabat amb la instància global, veureu les biblioteques de jocs dins de Mod Organizer 2. També és possible que vulgueu crear un compte de Nexus Mod per seguir endavant en la instal·lació de Fallout 4 ENB.

Instal·lació d'ENB

Aquest és el punt on descarregaràs i instal·laràs ENB al teu joc base. En primer lloc, haureu de descarregar l'última versió d'ENB des del lloc web oficial. Aquí està el enllaç des d'on podeu instal·lar la darrera versió. A partir d'ara, v0.468 està disponible per descarregar al lloc web.

En descarregar, rebreu una carpeta zip. Abans d'obrir-lo, el següent que hauràs de fer és adreçar-te als mods de nexus. lloc web per descarregar l'ENB que voleu executar a Fallout 4. Recordeu, l'ENB que heu instal·lat anteriorment és el fitxer principal. El mod que descarregareu del lloc web de nexus mods són els ajustaments preestablerts que s'executaran a través del programari ENB.

Així que assegura't de descarregar els ajustaments preestablerts o mod ENB correctes que planeges jugar a Fallout 4. Això és el que discutirem més endavant en aquesta guia. Un cop descarregats els paràmetres preestablerts d'ENB, és possible que vulgueu confirmar la descàrrega i extreure'n els fitxers.

Després de tots els passos, tindreu un total de 2 carpetes. Un d'ells són els binaris d'ENB que va baixar anteriorment del lloc web oficial d'ENB. I el segon són els ajustaments preestablerts ENB per a Fallout 4. El següent que has de fer és obrir la carpeta del joc Fallout 4. Si et preguntes on trobar la carpeta, accedeix a Steam/steamapps/common/Fallout 4.

Aquí és on podeu extreure els binaris ENB que ha descarregat. El nom de la carpeta serà "enbseries_fallout4_v0468". Extrau la carpeta per accedir als binaris que canviaràs a la carpeta de Fallout 4.

Després de l'extracció, és possible que vegeu diferents carpetes i fitxers. La primera carpeta que heu d'obrir és "WrapperVersion". Aquí seleccionareu els fitxers anomenats "d3d11.dll" i "d3dcompiler_46e.dll". Després de la selecció, arrossegueu i deixeu anar aquests fitxers a la carpeta de Fallout 4. Alguns poden rebre la finestra emergent Reemplaça els fitxers. Heu de seleccionar l'opció Reemplaça els fitxers per finalitzar el procés de transferència aquí.

Ara que els teus binaris ENB s'han canviat a Fallout 4, el pas següent és afegir els ajustaments preestablerts d'ENB al joc. Aquí és on podeu extreure els ajustaments preestablerts ENB que ha descarregat del lloc web de Nexus Mods. Quan hagis extret tots els fitxers, pots seleccionar-los i transferir-los a Fallout 4. Bé, això és tot, i finalment has instal·lat l'ENB per a Fallout 4.

El següent que podeu fer és executar el Mod Organizer 2 i executar el llançador de Fallout 4. Si rebeu un text que indica la versió d'ENB a la cantonada superior esquerra del joc, finalment heu instal·lat l'ENB i podeu explorar diferents ajustaments preestablerts d'ENB .

Accés a la configuració d'ENB

Així que ara que has instal·lat l'ENB, també et preguntaràs com obrir el menú ENB a Fallout 4. ENB permet als jugadors configurar el mod que han instal·lat al joc, fins i tot al joc. No haureu d'abandonar el joc per canviar la configuració. Premeu la tecla '~' del teclat per obrir el menú ENB.

Si això no funciona per a vostè, també pot considerar pressionar MAJÚS + Entrar. Quan obriu el menú, podeu trobar diversos paràmetres i opcions de configuració per canviar les característiques dels paràmetres preestablerts d'ENB. Podeu tornar a prémer la mateixa tecla per tancar el menú ENB.

Analitzem els 10 millors ENB que es poden instal·lar a Fallout 4 per obtenir una experiència única amb cada joc.

Fallout 4 Millor ENB

Vívid ENB

El primer a la llista és Vivid ENB. Aquest és un dels ajustaments preestablerts més famosos perquè ENB atregui els jugadors a tornar al param de la Commonwealth. El que fa que Vivid ENB sigui tan únic són els colors naturals i les addicions de vegetació que no semblen caricaturesques. A més a més, cada element del món és ara més atractiu. Per exemple, el clima com la pluja i el vent interactuaran amb els arbres i objectes al pis.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (3)Vívid ENB

Alguns jugadors es van queixar que els colors vainilla de Fallout 4 es veuen més boirosos i suaus. En aquest cas, Vívid ENB Resol el problema amb més força als colors i la llum solar. A més, els ajustaments preestablerts milloraran el detall dels núvols i les condicions climàtiques si el combina amb el Climes vívids.

Molts mods estan limitats per la configuració i la quantitat de detalls, per la qual cosa no afectaran el rendiment de joc dels jugadors. Mentrestant, Vivid ENB admet la configuració de SSAA, Depth of Field i Sweet FX per donar als jugadors total llibertat per establir la quantitat de detalls fins al punt en què el sistema el pugui manejar.

Clarejar ENB

Un altre millor Fallout 4 ENB que farà que la teva experiència sigui de generació actual és Dawn ENB. Dawn ENB tracta sobre el detall dels objectes i el seu compromís amb els jugadors. Encara que, lambient pot semblar una mica avorrit en colors. Però això encaixa amb el món copejat per l'energia nuclear de Commonwealth, Boston.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (4)Clarejar ENB

Hi ha senyals rovellats, sots al camí i denses ombres a la vegetació que amaguen els dimonis salvatges. El clima general sembla tardor amb climes ocasionals que pots instal·lar des de Nexus Mods. Tot i això, la nebulosa llum del sol i les nits més fosques desafiaran els jugadors. El rang dinàmic de visió i les ombres fan que les amenaces siguin més prominents.

Clarejar ENB és una addició pesada al teu joc. Però l'optimització del codi i l'opció de configuració disponible no afectaran el rendiment de joc del sistema.

Ombra de la Commonwealth

Si l'aspecte ombrívol i fosc és el teu fort, aleshores Shadow of the Commonwealth és l'elecció perfecta. Com el seu nom ho indica, aquest mod se centra en llocs més foscos i il·luminacions que poden passar a través de la vegetació. Encara que, la majoria dels llocs estan foscos i cremats. Però això encara millora el nivell de detall d'un joc com el Fallout 4.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (5)Ombra de la Commonwealth ENB

Podreu gaudir dels raigs del sol, les pastures cremades i la boirina que cobreix els pantans. Sobretot, s'ajusta a la història de Fallout 4, cosa que el converteix en l'addició perfecta d'ENB per a un joc únic. Alguns poden notar que sassembla una mica a Fallout 3 remasteritzat. Si us va encantar Fallout 3, podries obtenir una experiència similar una vegada més.

Vainilla ENB

Alguns jugadors estan limitats pels requisits del sistema per gaudir de la màxima experiència de diferents mods d'ENB. Aquests jugadors poden considerar Vanilla ENB que no afecta el rendiment del joc afegint

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (6)Vainilla ENB

Canvis subtils al joc base. Vainilla ENB va fer el que molts dels ajustaments preestablerts d'ENB no van poder. Aquest mod se centra a millorar les imatges del joc sense pertorbar el rendiment del sistema.

Els ajustaments preestablerts modificaran la correcció de color, la boira i la profunditat de camp perquè sigui menys caricaturesc i més detallat per a la generació actual. Aquest mod no és més fosc ni molt més brillant. Es troba al medi per revisar la bellesa i el rendiment del joc. Encara podeu configurar l'ENB accedint al menú de mods dins del joc.

Fantasma ENB

Ghost ENB és el preset ENB més realista i detallat que pots jugar a Fallout 4 ara mateix. Aquest mod està disponible per al clima de NAC, Natural i Atmosfèric de la Commonwealth. Però també el pots combinar amb Vivid Weathers i True Storms per desbloquejar el veritable potencial de l'ENB.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (7)Fantasma ENB

A diferència daltres mods, Ghost ENB no té una perspectiva més fosca. No obstant això, l'atmosfera a l'ENB es veu més natural amb més profunditat de camp i elements vibrants. Fins i tot les nits donen un ambient vermellós boirós que no sembla més fosc per al món post-apocalíptic. Fantasma ENB és altament estimulant, amb llum solar intensa que ressalta qualsevol cosa a la milla. Tot és pacífic, cosa que fa que el combat sigui encara més divertit i apropiat per al món destruït en una guerra nuclear.

Apex ENB

Apex ENB és un altre ajustament preestablert superior disponible per al clima de NAC, Vivid i True Storms. Li dóna més un aspecte de Fallout 76 que no pas una revisió única. La llum del sol és excepcionalment brillant, mentre que les ombres són fosques al nivell esgarrifós. Trobareu els cels molt més brillants a Apex ENB, mostrant així tots els paisatges que s'estenen pel mapa.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (8)Apex ENB

Encara que, això és altament exigent en maquinari. Però val la pena provar la quantitat de detalls que afegeix al món a Fallout 4 per obtenir la millor jugabilitat. El clima plujós és un escenari perfecte en aquest ENB. Apex ENB Té un efecte de gra millorat que deixa tot mullat. Just després de la pluja, els sots s'ompliran d'aigua, mentre que els enemics estaran més actius, augmentant les amenaces pel teu personatge.

Phoenix Cinematic ENB

Un altre ENB menys exigent en maquinari és Phoenix Cinematic, que combina imatges i aspectes cinematogràfics. Els jugadors que estimen capturar el paisatge pacífic mentre es prenen el dia lliure de matar han de considerar Phoenix Cinematic ENB. Aquests paràmetres preestablerts revisen les imatges de manera subtil. La majoria veuràs grans de pel·lícula a la pantalla, però aquesta és la perspectiva radiada del param.

La cirereta del pastís és que el Phoenix Cinematic ENB Conté diverses seqüències cinemàtiques que podeu triar i aplicar al vostre estil de joc. En resum, aquests ajustaments preestablerts són ideals per a diferents personatges. construeix i els estils de joc que busques a Fallout 4.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (9)Phoenix Cinematic ENB

Tots els jugadors han de tenir en compte el que és important: mai ho barregis amb ajustaments preestablerts de correcció de color que puguis descarregar de llocs web de modding. Phoenix Cinematic ENB ja té colors de reombreig que pertorbaran el contrast general i trencaran el joc. Així que assegureu-vos d'eliminar qualsevol altre ajustament preestablert abans d'instal·lar Phoenix Cinematic ENB.

NAC X ENB

A més dels climes de NAC X, els jugadors també poden afegir ajustaments preestablerts NAC X ENB per revisar els gràfics de Fallout 4. NAC X ENB ofereix ajustaments preestablerts fàcils d'usar i molt atractius per als jugadors que creen preses cinemàtiques i sèries de jocs de rol. Nombrosos factors fan que els ajustaments preestablerts NAC X siguin més exigents i dignes d'instal·lació.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (10)NAC X ENB

En primer lloc, les PC de gamma baixa poden gaudir de la NAC X ENB per obtenir una millor experiència que la versió base del joc. D'altra banda, l'alta personalització dóna la llibertat d'explorar diferents configuracions a diferents ubicacions del mapa. Gràcies als climes de NAC X, també podreu controlar el temps i el clima a través del menú de configuració del joc. A més, aquest mod preestablert presenta dissenys de so que revisaran completament els elements del joc, cosa que el farà més immersiu que mai.

Commonwealth ENB fotorealista

Com el seu nom ho indica, aquest és el mod ENB més realista i intensiu en maquinari per a Fallout 4. Aquest mod és el successor de NAC X ENB i se centra a utilitzar el maquinari per maximitzar els resultats. Per a aquest cas, ha de tenir una compilació de PC decent per complir amb la configuració òptima per a Photorealistic Commonwealth ENB.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (11)Commonwealth ENB fotorealista

Commonwealth ENB fotorealista Permet als jugadors aconseguir imatges i detalls massivament realistes que no eren possibles al joc original. El nivell de fotorealisme també supera els gràfics del darrer Fallout 76. Gràcies als més de 5000 looks cinematogràfics, els presets destaquen entre altres per oferir la millor experiència de joc per a tot tipus de jugadors.

Vogue ENB

Per acabar, però no menys important, Vogue ENB prepara l'escenari per als jugadors de Fallout 4. Aquest ajustament preestablert prioritza el joc en oferir la millor optimització per als jugadors sense importar quin tipus de sistema tinguin. A més, el nivell més alt de lopció de configuració per seleccionar la configuració també dóna als jugadors un avantatge per crear el seu entorn ideal en el joc.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (12)Vogue ENB

L'alt grau d'optimització garanteix zero caigudes de fotogrames enlloc del mapa a Fallout 4. Tot i que, fins i tot si els jugadors experimenten les caigudes de fotogrames, poden reduir la configuració de SSAO o la configuració de profunditat de camp per obtenir un millor rendiment sobre els resultats.

Vogue ENB Es veu més detallat a les textures que purament al clima i l'efecte de gra. Les boires són ara més denses, i els colors són vius en comparació dels colors dolços i cursis de la versió vainilla de Fallout 4. No obstant això, es recomana jugar el joc en una resolució més alta per obtenir la millor experiència d'immersió.

Com desinstal·lar ENB a Fallout 4?

Bé, ara que has descarregat i instal·lat el teu ENB favorit a Fallout 4, és possible que també vulguis estar al corrent del procés de desinstal·lació dels ajustaments preestablerts del teu joc. La raó principal d'això és que una vegada que s'instal·len aquests paràmetres preestablerts, perdrà el rastre dels fitxers i no podrà eliminar-los després de fusionar-los a la biblioteca de fitxers de Fallout 4. A més, és un treball més arriscat, ja que pot eliminar arxius o carpetes essencials del joc base de Fallout 4, cosa que bloqueja el joc per complet.

Però no et preocupis, ja que et portem els dos millors mètodes per desinstal·lar ENB del teu joc de Fallout 4. El primer serà un enfocament manual, que implica seleccionar i eliminar fitxers dels ajustaments preestablerts específics d'ENB que hagi instal·lat en el seu joc. Al mateix temps, el segon enfocament consisteix a descarregar ENB remoure per restablir els fitxers de joc a la versió vainilla automàticament.

Si esteu considerant el primer enfocament, tot el que heu de fer és obrir la seva carpeta extreta zip d'ENB i copiar tots els arxius que transferiu en el seu joc. Enganxa aquests fitxers una vegada més a la carpeta Fallout 4. Aquí rebreu una finestra emergent que us demanarà que reemplaceu els fitxers de la carpeta. Seleccioneu Reemplaça els fitxers seleccionats per tornar a transferir els fitxers ENB. Això ressaltarà tots els fitxers que voleu eliminar de la seva carpeta de jocs. Prem Eliminar, i llest, has eliminat l'ENB del teu Fallout 4.

Si aquest procés sembla més complicat, podeu descarregar ENB i Shade Reshade Remover per eliminar ràpidament tots els fitxers d'ENB del teu joc de Fallout 4. Aquest procés no implicarà fer un seguiment de cada fitxer dll i eliminar-los individualment. Tot el que heu de fer és executar un fitxer .bat que eliminarà tots els fitxers ENB.

paraules finals

El modding és una manera excel·lent de crear la teva pròpia experiència única en el joc i aprofitar al màxim cada partida. ENB, en particular, permet als jugadors explorar la Commonwealth de Fallout 4 en una altra perspectiva que és bonica i inquietant alhora.

Bé, això és tot per al modding ENB a Fallout 4. Trobes aquesta guia útil per entendre l'ENB? Quins són els teus ajustaments preestablerts preferits d'ENB per al joc Fallout 4? Ens encantarà escoltar els seus pensaments a la secció de comentaris a continuació.

Descobreix el millor ENB per a Fallout 4 i com instal·lar-lo! - Utopia Gamer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 6242

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.